Tassujengi









1.11.2016

tämän päivän jutut


tiistai
1. marraskuuta


Amorella oli hyvä yö, 
- ei herännyt kertaakaan,kun olin antanut  kipulääkkeen ennen nukkumaan menoa raejuustoon sekoitettuna. Aamullakin hassutteli pihalla ihan eri lailla kuin pitkään aikaan.


Selkis on ominut itselleen sen matalan sängyn, mikä hommattiin Amorea varten. Likka nukkuu siinä koko yön, eikä kömmi enää viereeni.  Ja sehän tarkoittaa sitä,  että mulla on enemmän tilaa nukkua.
Pihalle päästyään typy juoksee suoraan tontillamme olevalle "kukkulalle", missä varmaankin liikkuu hiiriä tai myyriä. Meidän pieni suuri saalistaja -  vahtii ja vartioi tonttia, ajaa kaikki ökkiäiset pois.




Pandolla on vauhti päällä heti herättyään, ei voi olla hymyilemättä kun katselee tirpan touhuja. Lelut on edelleen hänelle hyvin tärkeät. Pando juoksee ulkolelut suussa pitkin tonttia ja sisältä yrittää salaa viedä pehmoja ulos. Välillä yrittää härnätä Amorea tai muuten vaan saada isosiskon juoksemaan mukanaan.  Selkiksen kanssa juoksevat kilpaa. 

Päivälenkille Amore ei halunnut lähteä, kömpi sängyn alle piiloon.
Kävin siis podencojen kanssa metsässä kävelemässä. Ilma oli kylmä, onneksi ei satanut, koirat kyllä tarkeni vielä ilman takkeja, mutta mulla oli jo pipo ja sormikkaat.
Kotiin tultuamme Amore tuli sentään joksikin aikaa pihalle.  Paleli reppana, vaikka oli takki päällä.


Ei kommentteja: